Mapri Ehitus ehitab Dimediumi hoone laienduse

Tartus Rohelises Pargis asuv Dimediumi logistikakeskus saab laienduse. Juurdeehitusega tekib hoonele uus peasissepääs ning lisandub büroopinda ja parkimiskohti. Maikuus valmiva laienduse ehitab Mapri Ehitus, projekteerija on Design Police Department.

Mapri Ehituse projektijuht Martin Kabral logistikakeskuse ehitusplatsil  Foto: Aldo Luud

“Juurdeehitus võimaldab kontori- ja laohoone ühildada, tuues meeskonna ühe katuse alla kokku. Roheline Park linna piiril on sobiva kliimaga kohta meie ettevõttele ja olen veendunud, et tiimitunnetus ja koostöö saab peagi valmivas ärihoones ainult paremaks minna,“ kommenteerib veterinaarravimite, looma-, kalakasvatus- ning lemmikloomatoodete hulgimüügiga tegeleva ettevõtte Dimedium tegevjuht Tõnu Ummik.

Martin Kabral, Mapri Ehituse projektijuht lisas, et Dimediumi laiendus on teraskonstruktsioonil hoone, fassaad on lahendatud sandwitch-paneelidega, millel asetsevad iseloomu andvad lamellelemendid. „Hoone laienduse vundament on valmis ja oleme karkassi terase ootel. Tänu ebaharilikult pikale sügisele ja soojadele ilmadele on saadud ka uus parkla juba välja kaevata ja täitepinnasega täita,“ kinnitas Kabral.

Lauri Nõmme, juurdeehituse arhitekti sõnul lähtub Design Police Departmenti loodud arhitektuurne lahendus praktilisusest ja lihtsusest, kuid on välimuselt efektne, et väärtustada ala terviklikku arhitektuuri ja kvaliteeti. Välisarhitektuur jätkab olemasoleva hoone fassaadilahendust, kus on kasutatud ehitusmaterjali omapära – alumiiniumist valtsitud vertikaalseid lamelle, millest fassaadil tekivad aktsentpinnad ja liikuv, vastavalt rakursile muutuv muster. Uuele peasissepääsule on tekitatud hoone ristküliku kujulisse mahtu sisselõige, mis seotakse uuesti tervikuks asuursete vertikaallamellidega.

3D pilt hoone lahendusest   Foto: Laura Nõmme, Design Police Department
Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806