Autor: kinnisvarauudised.ee • 21. veebruar 2020

Galerii: kinnisvarakonverentsil käisid oma ala tipud

20. veebruaril toimus Swissotelis Äripäeva 7. kinnisvarakonverents, mis tõi kokku valdkonna esindajad, andis ülevaate turul toimuvast, jagas kogemusi ning kasulikke näpunäiteid.
Foto: Raul Mee, fotograaf

Konverentsil esinesid Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart, Eesti Panga ökonomist Taavi Raudsaar, NOVE advokaadibüroo vandeadvokaat Veiko Vaske, Liven AS nõukogu esimees Andres Aavik, Kaamos Kinnisvara tegevjuht Priit Uustulnd, Scandium Kinnisvara partner/tegevjuht Maido Lüiste, Domus Kinnisvara ärikinnisvara valdkonna juht Alar Voogla, Uus Maa Kinnisvara analüütik Igor Habal, Arco Vara Kinnisvarabüroo analüütik ja kutseline hindaja Mihkel Eliste, Restate Property Advisors partner Ardi Roosimaa, LVM Kinnisvara juhatuse liige Ingmar Saksing ja NOVA tegevjuht Denis Radzimovskii.

Traditsiooniliselt anti aastakonverentsil üle aukirjad Äripäeva kinnisvarabüroode TOPi ja kinnisvaraettevõtete TOPi parimatele. Sellele eelnes Äripäeva Infopanga juhi Joonas Jõgi ettekanne vastvalminud kinnisvarabüroode kvartaliraporti tulemujstest. Värske raport on saadaval e-poes.

Päeva juhtis Kinnisvarauudised.ee toimetaja Kristi Kool.

Vaata, kes olid kohal. Fotod tegid Raul Mee ja Eiko Kink

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474