Autor: kinnisvarauudised.ee • 10. märts 2020

Sõõrumaa valdusfirma tõhustab viirusevastaseid puhastustegevusi koolides

Urmas Sõõrumaale kuuluv ettevõte Vivatex Holding OÜ hakkab kõigis viies enda opereeritavas Tallinna koolikompleksis tänasest rakendama täiendavaid ennetavaid puhastustegevusi. Sellega seotud lisatöötundide ning puhastus- ja desinfitseerimisvahendite kulu kannab ettevõte.
Uue meetmena käivad puhastustöötajad igal õhtul kõik pinnad üle desinfitseeriva ainega
Autor: US Real Estate

Vivatex Holdingu omaniku Urmas Sõõrumaa sõnul soovitakse teha kõik ettevõttest olenev, et hoonetes töötavate kooliperede ning nende lähedaste tervist kaitsta. „Kristiine kooli puhul sai terve koolikompleks põhjalikult desinfitseeritud, töö algas juba järgmisel varahommikul pärast haigusjuhtumi avastamist. Ülejäänud neljas meie hallatavas koolihoones toimub õppetöö tavapäraselt, kuid seal oleme tarvitusele võtnud nüüd täiendavad koristusmeetmed, mida korratakse igal õhtul. Loodame, et saame antud kiire reageerimise tulemusel anda omapoolse panuse ennetustööle“, märkis Sõõrumaa.

Senisele koristusrutiinile lisatakse tänasest desinfitseerivate vahenditega kõikide puutepindade puhastamine igal õhtul pärast koolipäeva lõppu. Täiendavalt desinfitseeritavate pindade hulka kuuluvad näiteks ukselingid, lauad, toolid ja toolijalad, aknalauad jne. Hinnanguliselt lisandub mainitud puhastustöödele olenevalt hoonest 15-20 protsendi ulatuses töömahtu päevas. Viie koolikompleksi sisepindala moodustab ligi 35 000 ruutmeetrit. Juba märtsi alguses paigaldas ettevõte kõikidesse koolihoonetesse desinfitseerimisvahendite dosaatorid.

Vivatex Holding OÜ-le kuuluvad lisaks Kristiine Gümnaasiumile ka Tallinna 32. Keskkooli, Laagna Lasteaed-Põhikooli, Pelgulinna Gümnaasiumi ja Kalamaja Põhikooli hooned.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474