Autor: Kristi Kool • 10. märts 2020
Ainult tellijatele

Uus Maa personalijuht: „Saame igal aastal 350-400 CVd“

Üsna vähe on teada neid, kes juba lapsest saati unistasid kinnisvaramaakleri ametist. Küll aga leidub igal aastal sadu inimesi, kes otsustab vana elukutse varna riputada ja proovib läbi lüüa just maaklerina.

Uus Maa Kinnisvarabüroo personalijuht Aiki Otsalt ja Harjumaa piirkonna maakler Ketlin Jundas

Neid, kes tahavad teha kannapööret ja alustada uut karjääri, on palju, kinnitasid „Uus Maa kinnisvarasaates“ Uus Maa Kinnisvarabüroo personalijuht Aiki Otsalt ning Harjumaa maakler Ketlin Jundas. Viimatinimetatu ise on üks selline näide. „Olin IT-alal tootejuht, müüsin multimeedia tooteid. Hiljem tegin väikese kultuuriprogrammide vahendamise konsultatsioonifirma. Kui lapsed said suuremaks, tundsin, et tahaks midagi uut,“ meenutas Jundas raadiosaates. Kui ta avastas Uus Maa maaklerite värbamise töökuulutuse, läks asja uurima ning jäigi sinna.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806