Autorid: Aivar Hundimägi, Eva Kiisler • 9. aprill 2020

Eestlane tahab vaatamata koroonale kinnisvara oma silmaga kaeda

Uus Maa Kinnisvarabüroo maakler Kristi Djomin kinnitab, et vaatamata koroonapiirangutele elukondliku kinnisvara turg toimib ja tööd jagub nii notaritele kui hindajatele, kuigi tekkinud olukord esitab maakleritöö tegijatele korraliku väljakutse.
Foto: Raul Mee, fotograaf

„Midagi hullu maakleri töös ja drastilisi muutusi ei ole. Meie teeme oma tööd tavapäraselt edasi, loomulikult jälgime kõiki terviseameti poolt ette nähtud nõudeid, kanname maske, kindaid, desinfitseerimine, klientidega hoiame distantsi. Maakleritöö selletõttu seisma ei ole jäänud, küll aga on natukene tunda, et inimesed kes objektile tulevad on ise kartlikumad. Tihti jäetakse vaatamisi ära või lükatakse need paariks nädalaks edasi. Oodatakse, mis juhtuma hakkab: äkki läheb paremaks ja saame nädala paari pärast normaalses olekus tulla korterit vaatama,“ kirjeldas ta Äripäeva raadio saates Kinnisvaratund.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474