Autorid: Aivar Hundimägi, Eva Kiisler • 9. aprill 2020
Ainult tellijatele

Eestlane tahab vaatamata koroonale kinnisvara oma silmaga kaeda

Uus Maa Kinnisvarabüroo maakler Kristi Djomin kinnitab, et vaatamata koroonapiirangutele elukondliku kinnisvara turg toimib ja tööd jagub nii notaritele kui hindajatele, kuigi tekkinud olukord esitab maakleritöö tegijatele korraliku väljakutse.

Autor: Raul Mee, fotograaf

„Midagi hullu maakleri töös ja drastilisi muutusi ei ole. Meie teeme oma tööd tavapäraselt edasi, loomulikult jälgime kõiki terviseameti poolt ette nähtud nõudeid, kanname maske, kindaid, desinfitseerimine, klientidega hoiame distantsi. Maakleritöö selletõttu seisma ei ole jäänud, küll aga on natukene tunda, et inimesed kes objektile tulevad on ise kartlikumad. Tihti jäetakse vaatamisi ära või lükatakse need paariks nädalaks edasi. Oodatakse, mis juhtuma hakkab: äkki läheb paremaks ja saame nädala paari pärast normaalses olekus tulla korterit vaatama,“ kirjeldas ta Äripäeva raadio saates Kinnisvaratund.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806