Autor: Eva Kiisler • 14. mai 2020

Koroonakriis pole kinnisvarahalduses tööjõunappust leevendanud

Vaatamata koroonakriisis järsult kasvanud töötusele ei ole hoodus- ja puhastusteenuste vallad reaalseid töölekandideerijaid rohkem kui varasematel aegadel, tõdes kinnisvara hoolduse- ja eripuhastustööde ning kinnistute haljastuse ja heakorrateenuse pakkuja HKP tegevjuht Mati Mäe Äripäeva Infopanga värskes konkurentsiraportis.
Mati Mäe, OÜ HKP tegevjuht
Foto: Raul Mee, fotograaf

Kas koroonaviiruse põhjustatud kriis on kinnisvarahoolduse sektorisse juba kohale jõudnud või võivad haldajad ja hooldajad lugeda end pigem võitjateks?

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474