Autor: Eesti Korteriühistute Liit • 16. juuni 2020

Korteriühistute huvi renoveerimisvõimaluste vastu üha kasvab

Eesti Korteriühistute Liidu (EKÜL) hiljutised koolitused Võrus ja Jõhvis tõid nii saali kui ka koolitust internetiülekandes jälgima hulga huvilisi, teemaks kortermajade rekonstrueerimise toetusmeetmed ja tehnilised võtted majade rekonstrueerimiseks.
Foto: Foto: Marko Saarm, Sakala/Scanpix

„Eriline heameel on näha, et huviliste hulk kasvab vähehaaval ka piirkondades, kus rekonstrueerimise tempo on aeglasem kui näiteks Tartus, Tallinnas või Rakveres,“ rääkis EKÜL juhatuse esimees Andres Jaadla.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474