Autor: kinnisvarauudised.ee • 16. juuli 2020

Õhutaksode idufirma varustab katused maandumisväljakutega

Õhutaksoteenust pakkuma hakata kavatsev Saksa idufirma Lilium avalikustas maandumisväljakute projekti, mida saab paigutada kontorihoonete, parklate või kaubanduskeskuste kohale.
Foto: Lilium

Viiekohalise reaktiivmootoriga elektrilise õhutakso välja töötanud Lilium plaanib käivitada 2025. aastaks õhutaksoteenuse mitmes maailma linnas. Ettevõte kavatseb maandumisväljakute infrastruktuuri välja ehitada enne turuletulekut.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474