Autor: Äripäev • 21. juuli 2020

Valitsus arutab lähiajal Porto Franco laenutaotlust

Porto Franco ehitus on peatunud, kuni riigilt laen saadakse.
Foto: Andras Kralla
Sihtasutuse KredEx nõukogu arutas Porto Franco 39,4 miljoni euro suuruse laenu taotlust juuli algul ning otsustas saata selle valitsusse, kes võib taotlust arutada sel või järgmisel nädalal kabinetinõupidamisel.

Valitsuse heakskiitu on vaja kõigi kümnest miljonist eurost suuremate riiklike laenude andmiseks, vahendas ERR.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474