Autor: Li Otsing • 13. august 2020

Puust ja punaseks: mida tähendab flippimine ja kuidas sellega rikkaks saada?

Lahe Kinnisvara kutselised maaklerid Li Otsing, Sirli Nurm ja Krista Järv panid ettevõtte blogis kirja, mida tähendab kinnisvaras flippimine, millistest karidest tuleks hoiduda, et flipist ei saaks hoopis flop ehk loodetud kasumi asemel terendaks flippija ees majanduslik kahju.
Flipitud korter pärast parendamist ...
Foto: Lahe Kinnisvara

Kinnisvaraga kasumi teenimise eesmärgil tegelevate isikute jaoks tähendab mõiste "flippimine" seda, et:

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474