Autor: kinnisvarauudised.ee • 24. august 2020

Suurarendaja uus elurajoon sai esimesed elanikud

Tallinna piirile rajatavas enam kui 400 koduga Tiskreoja elurajoonis lõppesid kolme esimese hoone ehitustööd ning arendaja andis valminud kodud uutele elanikele üle.
Foto: Invego

“Kõigist seni müügile pandud kodudest on ligi 70% ka juba müüdud,” kirjeldas Tiskreoja elurajooni arendava Invego juht Kristjan-Thor Vähi, kuidas inimeste huvi hea hinna ja kvaliteedi suhtega läbimõeldud tervikliku elurajooni järele on vaatamata hetkeolukorrale väga kõrge.

"Eks kinnisvarafirmadega on lood veidi samamoodi, nagu inimestega -- esmane riskirühm on need, kel juba enne pandeemiat oli kroonilisi terviseprobleeme. See puudutab ennekõike just väiksemaid, mitteprofessionaalseid niigi riski piiri lähedal tegutsenud ettevõtteid, kuhu oli ka veel võõrkapitali omajagu kokku kuhjatud. Tulevad ka pankrotid,“ ütles kinnisvaraprojektide juhtimise ja vahendamisega tegeleva Invego omanik ja tegevjuht Kristjan-Thor Vähi tänavu aprillis Kinnisvarauudistele.

Juunis teatas ettevõte, et on valmis ostma ära Tiskreojasse kodu soetaja vana korteri.

Vähi sõnul said esimesena valmis kolm stiilset ridaelamut, kus on kokku 15 boksi. “Samal ajal on esimese etapiga rajatavas kolmes korterelamus lähiajal valmimas veel pea 100 kodu, esinduslik mänguväljak ja elanike ühine õunaaed,” sõnas Vähi.

Pane tähele!

Kogemuslugu, kuidas arendada Tiskreoja taolisi mastaapseid elamurajoone kuuled Kristjan-Thor Vähilt juba 22. septembril toimuval Kinnisvaraarenduse konverentsil.

Pane ennast kirja SIIN.

Vähi kinnitusel on aga paralleelselt alanud juba ka uute majade ehitus ning järgmiseks suveks on pooled kõikidest elurajooni kodudest valmis.

Tallinna piiril asuva Tiskreoja elurajooni 12 hektarile kerkib terviklik tuleviku elurajoon, kus valmib kokku üle 400 kodu. Elamute juurde on planeeritud majadevaheline park, kilomeetri jagu terviseradasid, rulapark, pallimänguväljakud, suur laste mänguala ning avar õunaaed. Kõik moodsad kortermajad on kolmekorruselised ja igas majas on lift. Korterite vahel on täiendav heliisolatsioon ning enamik kodusid on avara rõdu või terrassiga.

Invego poolt arendatavat Tiskreoja elurajooni ehitab NOBE (Nordecon Betoon AS) ja arhitektuurse lahenduse on loonud PIN Arhitektid. Investeeringu suurus on 45 miljonit eurot.

Invego portfellis on nii äri-kui elukondlikku kinnisvara, suurim arenduses olev projekt ongi hetkel 400le perele elupaigaks mõeldud Tiskreoja elamurajoon

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474