Autor: kinnisvarauudised.ee • 28. august 2020

Rõngasvaldade arendustes tehinguhinnad madalamad

Tallinnaga piirnevad omavalitsused on viimastel aastatel elukohana jõudsalt populaarsust kogunud. Ligi kolmandik Eesti uutest kodudest kerkib praegugi pealinna lähistesse valdadesse ning Maardu linna, selgus kinnisvaraportaali City24.ee uusarenduste analüüsist.
Foto: Indrek Susi

„Tallinna elanikkonna järjekindlat kasvu märgitakse kinnisvaraturu analüüsides sageli, kuid vähem räägitakse sellest, et ka Harjumaa omavalitsuste elanike arvud liiguvad tõusuteed. Paljud, eriti noored pereinimesed eelistavad linnalähedasi asumeid, kus elu rohelisem ja rahulikum ning kõik teenused alates lasteaedadest ja koolidest ning lõpetades kaubandusega, on olemas,“ rääkis kinnisvaraportaali City24.ee juhataja Karin Noppel-Kokerov.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474