Autor: Äripäev • 31. august 2020

Kiriku Varahaldus kolmekordistas käibe

Eurod
Foto: Andras Kralla
Äripäeva Infopanka laekunud majandusaasta aruande kohaselt kasvas Kiriku Varahalduse käive läinud aastal suisa kolm korda.

Aruandes seisab, et Kiriku Varahalduse möödunud majandusaasta tulemust kujundasid Tallinnas aadressil Eha 12 asuva eluhoone arenduse valmimine ja müük ning kasvanud äripindade üürnike voolavus, millega kaasnes paratamatu tulude kahanemine ja investeeringute kasv üüripindade parendustesse.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474