Autor: kinnisvarauudised.ee • 13. november 2020
Ainult tellijatele

Koroonapandeemia nõuab lisahindamisi

Ettevõtte varade väärtust peab mingil moel hindama igal aastal, kuid sellel aastal koroonapandeemia tõttu majanduses toimuv tekitab kindlasti lisavajadust ettevõtte varade põhjalikuma hindamise järele.

Pindi Kinnisvara hindamisteenuse juht Andres Teder

Pindi Kinnisvara hindamisteenuse juht Andres Teder ütles, et kui tavapäraselt on iga-aastane hindamine pigem kinnisvarainvesteeringuna kajastatud varade teema, siis sel aastal võib see puudutada ka põhivarasid, kuivõrd iga ettevõtte juhtkond peab kriitiliselt hindama, kas on märke, mis võiksid viidata varade väärtuse langusele ehk tegema vara väärtuse testi.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806