Autor: Pille Ivask • 26. november 2020

Pärnu arendus neelas nii ühisrahastajate kui Jaak Roosaare sajad tuhanded

Crowdestate'i investorid andsid Pärnu kinnisvaraarenduse tarbeks pool miljonit eurot. Asjaosalised usuvad, et suure tõenäosusega ei saa investorid midagi tagasi.
Foto: Ago Tammik
Crowdestate’i Pärnu Vesiroosi arenduses jäävad kaotajaks kõik – ühisrahastusinvestorid on suure tõenäosusega ilma enam kui poolest miljonist eurost, projekti poole pealt sisenenud Jaak Roosaare kannab enam kui 100 000 euro suurust kahju. Arendaja ise langes asjaosaliste sõnul aga petuskeemi ohvriks.

See on Pärnu selle aasta ilmselt kõige enam viha tekitanud maja lugu. See on lugu, kus vähemalt praegu ei paista silmapiiril ühtegi võitjat, ja mis on kaasa toonud palju kaotatud raha, pahameelt, pisaraid ja pettumusi.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474