Autor: Anu Lill • 4. detsember 2020

Arco Vara alustab järgmiste Kodulahe arenduse etappide ehitust

Arco Vara jätkab Merimetsas asuva Kodulahe kvartali arendamist.
Foto: Liis Treimann
Arco Vara teatas täna börsile, et tema tütarfirma Kodulahe OÜ on sõlminud ehitus- ja finantseerimislepingud järgmise Kodulahe kvartali elukondliku arendusprojekti teostamiseks.

Tallinnas Merimetsas alustatakse Kodulahe Kvartali neljanda ja viienda kortermaja ühist arendust aadressidel Pagi 3 ja Pagi 5, kuhu rajatakse 72 korterit. Pakkumisele tulevad 2–5toalised korterid summaarse netopinnaga 4777 m2. Hooned valmivad 2022. aasta suvel ja projekti oodatav tulu on ligikaudu 11,7 miljonit eurot.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474