Autor: kinnisvarauudised.ee • 11. detsember 2020

Kaamos: meie kaevikusse peitu ei poe

Kaamos Grupi finantsjuhi Mait Mengeli sõnul on ettevõte valmis tegema uusi investeeringuid.
Avala ärikvartalis alustatakse peagi teise büroomaja ehitusega.
Foto: Luminec

„Kaamos Groupi soov on liikuda järgmisele aastale vastu mõõduka optimismiga. Liigume kõigi olulisemate arenduste ja investeeringutega edasi, seda nii kinnisvara, ehituse kui ka puidutööstuse valdkonnas," rääkis ta Finantsuudistele.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474