Autor: Peeter Pärtel • 11. jaanuar 2021
Ainult tellijatele

Flippimine: kas käsi kullas?

Flippimine tähendab kinnisvara ostu kohese või väga kiire edasimüügi plaaniga. Kui kellelgi on plaan asuda flippimisega raha teenima, siis kriis loob ka selleks suurepäraseid võimalusi, kirjutab kogenud kinnisvarainvestor Peeter Pärtel.

Autor: Liis Treimann

Sõna flippimine tuleb Ameerika inglisekeelsest slängist, lähim tõlge oleks "ümber pöörama" ehk võtad mingi kasutuskõlbmatu asja ja pöörad selle taaskord kasutatavaks. Oma rohkem kui 10 aastase kogemuse juures kinnisvara valdkonnas, näen jätkuvalt, et see strateegia ahvatleb pea kõiki alustajaid.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806