Autor: kinnisvarauudised.ee • 1. veebruar 2021

Confido erameditsiinikeskuse kinnisvara vahetas omanikku

Confido maja
Eesti suurima erameditsiinikeskus Veerenni Confido Tervisemaja rajanud ettevõtjad Tarmo Laanetu ja Fredrik Gyllenhammar müüsid keskuse omanikfirma uuele omanikule.

Tervisemaja omanikfirma OÜ Pharma Plaza ostis Zenith Family Office'i juhitud investeerimisettevõttele. Tehingu maksumus on poolte kokkuleppel konfidentsiaalne.

Tehingut finantseeris Luminor.

Zenithi kinnisvarainvesteeringute partneri Hannes Pihli sõnul on Veerenni Confido Tervisemaja kaasaegne A-klassi büroohoone, mis on rajatud meditsiinisektori kõrgtehnoloogilisi nõudeid silmas pidades. „Veerenni Confido Tervisemaja moodustab koos kõrvalasuva ja Zenithi hallatava SYNLABi Veerenni Tervisekeskuse kompleksiga Baltimaade moodsaima erameditsiini klastri,“ sõnas Pihl Zenithi saadetud pressiteates. Omandatud hoone üüritav pind on 10 600 m2, mille olulisemad üürnikud on Confido Healthcare Group, Ortopeedia Arstid, Spordimeditsiini Sihtasutus, AS Semetron ja Next Clinic.

Veerenni Confido Tervisemaja omandanud investeerimisettevõtte suuromanik on Summus Capitali kaudu ettevõtja Boris Skvortsov, kes on lisaks kinnisvarasse investeerimisele investeerinud paljudesse Balti riikide ettevõtetesse. Summus Capital on kinnisvara valdusettevõte, mille portfelli Baltimaades kuulub üle 250 000 m2 kommertskinnisvara. Kaubandus-, büroo- ja logistikaobjektide valikul arvestatakse pikaajalise investeerimisperioodiga, mis eeldab uusi objekte ja kvaliteetseid üürnike.

Confido Healthcare Groupi suuromaniku ja Veerenni Terviseklastri asutaja Tarmo Laanetu sõnul on Boris Skvortsovi ja Zenith Family Office’i näol tegemist pikaajalise strateegilise investoriga, kes tunneb ja hindab meditsiinikinnisvara potentsiaali ning suudab tagada ka kõige nõudlikumate erameditsiiniettevõtete vajadused.

Tehingu nõustajateks olid ostja poolelt advokaadibüroo RASK ja müüja poolelt advokaadibüroo LEVIN.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474