Autor: Jarmo Oidermaa • 25. veebruar 2021

Eesti inimeste eelmise aasta sisekujunduseelistused: läbimõeldud kontorid ja individualistlikud kodud

Võtmed-kätte-sisustusteenuse pakkuja OCCO avaldas eelmise aasta populaarseimad sisustustrendid Eestis. Nagu selgub, on 2020. aasta muutnud lähenemist nii kontorite kui kodude sisustamisele – märksõnadeks töötajate vajadustele keskendumine ja individuaalsuse kasv kodude interjööris.
Lounge-ala Äripäeva kontoris
Foto: Andres Haabu

Kontorite sisustamisel on ühe töökoha keskmine hind tõusnud aastaga ligikaudu 17% võrra. „Projektide hinnad on kallinenud, sest arvestatakse rohkem töötajate heaoluga,“ selgitab OCCO Eesti juht Jarmo Oidermaa. „Tulenevalt tänasest situatsioonist, kus inimesed töötavad rohkem kodudest, mõeldakse läbi, millised on päris vajadused töökohtade loomisel.“

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474