Autor: kinnisvarauudised.ee • 23. märts 2021

Tartu linnavalitsus avab uudse ruumiloome osakonna

Juunist alustab Tartu linnavalitsuses tööd ruumiloome osakond, mille ülesanne on linnaruumi terviklik kujundamine ja strateegiline planeerimine, et arendada Tartus edasi mitmekesist inim- ja keskkonnasõbralikku avalikku ruumi.
Foto: Ruth Pärnaku

"Tartu on pidevas arengus ja linnaruumi kujundades tahame linlastele luua parima tasakaalus oleva elukeskkonna. Kui senini olid Tartus linnaruumi strateegilise planeerimise ja linnaruumi kujundamise teemad jagunenud mitme osakonna vahel, siis loodav ruumiloome osakond seisab selle eest, et linnaruumi arenguga tegeletakse terviklikult ja pikaajalisi eesmärke silmas pidades," ütles linnapea Urmas Klaas.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474