Autor: Aira Veelmaa, Uus Maa Ärikinnisvara kutseline maakler • 13. aprill 2021
Ainult tellijatele

Uus Maa: kodukontorid uusi büroopindu tühjaks ei jäta

Vähem kui nädal tagasi muretsesid Kinnisvarauudised ühes Personaliuudistega, mis saab kontoritest siis, kui pandeemia ühel hetkel läbi saab. Rahvusvaheliste uuringute põhjal soovib ju 89% töötajaist ka pärast kriisi lõppemist rohkemas või vähemas mahus kaugtööga jätkata, kuid mida plaanivad ette võtta juhid, kui büroopinnad seisavad pooltühjana, kulutavad raha ja koguvad samal ajal tolmu.

Artikli tarbeks tehtud küsitlus Eesti ettevõtete juhtide ja personalijuhtide hulgas näitas, et ollakse siiski üldiselt optimistlikud ja loodetakse inimeste kontorisse naasmist, ehkki kaaluti ka varuplaane, mis hõlmasid osa ruumide väljarentimist või büroopinna ühisjagamist. Mõni ettevõte oli juba loobunud liigsest büroopinnast, mõni kontori tervikuna käest andnud.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806