Autor: kinnisvarauudised.ee • 14. aprill 2021
Ainult tellijatele

Eesti laste kodude terviseriskid on 13% juhtudest liigniiskus ja 9% juhtudest müra

Eestis elab üle 28 000 lapse lekkiva katuse, liigniiskuse, hallitavate seinte, lagede või aknaraamidega kodudes. Ligi 5800 lapse kodus pole piisavalt päikesevalgust, 4000-l ei ole küllaldaselt soojust ning rohkem kui 16 000 kannatab naabrite või liiklusest põhjustatud liigse müra tõttu.*

Hallitus tapeedil
Autor: Pixabay

Tervislike Kodude Baromeeter nimetab liigniiskust, pimedust, jahedust ja müra olulisteks terviseriskideks renoveerimata ja ehitusvigadega kodudes. Lisaks, ütlevad analüütikud, on Euroopas hooned enamasti vanad ja ebaefektiivsed ning keskmiselt jõutakse EL riikides elamuturust renoveerida alla 1 protsendi aastas.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806