Autor: kinnisvarauudised.ee • 14. aprill 2021
Ainult tellijatele

Ligi pool eestlastest sooviks soetada oma kodule päikesepaneelid

Päikesepaneelide kasutamine oma kodu jaoks vajamineva energia tootmisel muutub üha populaarsemaks ja juba ligi pooled eestlastest sooviks soetada oma kodule päikesepaneelid, selgus Swedbanki uuringust.

Päikesepaneelide tootmine OÜ NAPS Solar Estonias
Autor: Meeli Küttim

Kuigi päikesepaneelid on juba oma kodule paigaldanud vaid üks protsent uuringus osalenutest, siis soov seda teha on 47%-l vastanutest. Lätis ja Leedus on päikesepaneelide soetamise soov 39 protsendil vastanutest. Kolmandik eestlastest arvab, et neil pole päikesepaneele vaja, need on liiga kallid või on nende paigaldamine liiga keeruline. 18% vastanutest ei omanud veel selles küsimuses seisukohta.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806