Autor: kinnisvarauudised.ee • 28. mai 2021

Danpower ostis Väimela kaugküttevõrgu

Soojatootja Danpower Eesti AS ostis Vee-Ekspert OÜ-lt Väimela kaugküttevõrgu, kuhu kavatseb lähiaastatel investeerida ligikaudu miljon eurot. Lisaks võtab Danpower üle enam kui 10 lokaalkatlamaja teenindamise Lõuna-Eestis.
Danpoweri autod Väimela katlamaja ees.

„Kuna varustame soojaga lähedal asuvat Võru linna, oli Väimelasse laienemine meie jaoks igati mõistlik ja loogiline samm. Danpoweril on Võrus hästi toimiv infrastruktuur ning professionaalne meeskond ja juhtimiskeskus, millega saame edukalt integreerida ka Väimela. Küsimuste ja rikete korral on meie tiim klientide jaoks ööpäevaringselt olemas,“ ütles Danpower Eesti juhatuse liige Juhan Aguraiuja.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474