Autor: kinnisvarauudised.ee • 9. august 2021

Tallinn ootab tagasisidet planeeringute registri uuele lahendusele

Kodulinna arengust huvitatud tallinlased on oodatud kuni 24. augustini testkeskkonnas katsetama kavandatavaid Tallinna planeeringute registri veebilehe uuendusi ja nendele tagasisidet andma, teatab Tallinna Strateegiakeskus.

Registris avaldatakse kõik menetletavaid Tallinna detailplaneeringuid puudutavad avalikud dokumendid ja uuendused on kavas registrisse sisse viia sügisel. Prototüüp on kättesaadav sellel aadressil. Inimeste tagasiside prototüübile on väga oodatud tagasisidevormi kaudu siin.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474