Autor: kinnisvarauudised.ee • 11. oktoober 2021

Eesti tehnoloogiaidu taas valdkonna tublimate hulgas

Juhtiv rahvusvaheline kinnisvara- ja ehitussektori ürituste platvorm BuiltWorld kaardistas koostöös PriceWaterhouseCoopersiga esimest korda tehnoloogiad, millel on märkimisväärne mõju kinnisvaratööstuse arengule, arvestades globaalseid ESG eesmärke.
R8 Technologies tegevjuht Siim Täkker

TOP100 hulka valiti ka Eesti firma R8 Technologies arendatud R8 Digitaalne Operaator – tehisintellektil põhinev tarkvaralahendus, mis viib ärikinnisvara KVJ-süsteemide (küte-ventilatsioon-jahutus) juhtimise uuele tasemele.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474