Autor: Priit Lember • 14. oktoober 2021

Korteri sundvõõrandamine on võimalik, aga põhjus ei saa olla naabritevaheline antipaatia

Ühe Eesti kuurortlinna kolme korteriga vanas puumajas on üks korteriomand nii hullus seisus, et maja see nurk, kus problemaatiline korter asub, ähvardab varsti kokku kukkuda, sest alumised palgid on ära mädanenud.
Foto: Erakogu
Meedias on viimasel ajal olnud palju juttu puuküürnike ja korteriomanike tülidest. Üürnik elab omaniku kulul ning temast lahtisaamine on halvimal juhul aastatepikkune katsumus. Pärast pikki vaidlusi jääb reeglina siiski peale omanik, sest omandiõigus trumpab üle üürniku ajutise kasutusõiguse. Mis aga juhtub siis, kui vastakuti satuvad kaks omanikku, analüüsib Wallessi vandeadvokaat Priit Lember.

14. oktoobril ilmus Äripäeva tellijatele Korteriühistute erileht

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474