Autor: kinnisvarauudised.ee • 25. oktoober 2021

Kui korteriomanik keeldub ühistuga koostööst

Eesti magalate vanad torustikud vajavad hädasti vahetust. Eesti Korteriühistute Liidu juristidelt on sageli uuritud, kas korteriomanik peab ikka võimaldama korteris tööde tegemist, kui käsil on maja torustiku vahetus. Vastab EKÜL jurist Margus Saulep.

„Korteriühistu liikmete üldkoosoleku otsusest tulenevad õigused ja kohustused kehtivad mööndusteta kõigile ühistu liikmetele. Seega kui üldkoosolek on vastu võtnud otsuse kütte-, vee- või mõni muu üldsüsteem renoveerida, tuleb omanikel otsuse täitmine tagada,“ kinnitab Saulep Eesti Korteriühistute Liidu ajakirja Elamu värskes numbris.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474