Autor: kinnisvarauudised.ee • 25. oktoober 2021

Kui korteriomanik keeldub ühistuga koostööst

Eesti magalate vanad torustikud vajavad hädasti vahetust. Eesti Korteriühistute Liidu juristidelt on sageli uuritud, kas korteriomanik peab ikka võimaldama korteris tööde tegemist, kui käsil on maja torustiku vahetus. Vastab EKÜL jurist Margus Saulep.

„Korteriühistu liikmete üldkoosoleku otsusest tulenevad õigused ja kohustused kehtivad mööndusteta kõigile ühistu liikmetele. Seega kui üldkoosolek on vastu võtnud otsuse kütte-, vee- või mõni muu üldsüsteem renoveerida, tuleb omanikel otsuse täitmine tagada,“ kinnitab Saulep Eesti Korteriühistute Liidu ajakirja Elamu värskes numbris.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474