Autor: Jaan Martin Raik • 28. oktoober 2021

EfTENi tulemused on kindlal kasvukursil

EfTEN kasvatas kolmandas kvartalis müügitulu enam kui viiendiku ja seda suuresti tänu uutele kinnisvarasoetustele, teatas ettevõte börsiteates.
EfTEN Real Estate Fund III on mitmendat kvartalit järjest suutnud käivet kasvatada.
Foto: Liis Treimann

EfTEN Real Estate Fund III teenis kolmandas kvartalis 3,46 miljonit eurot müügitulu, mis on aasta varasema perioodiga võrreldes 22% rohkem. Müügitulu kasv tuli peamiselt uutest soetustest ning samuti lõpetati üürnikele antud ajutine allahindlus, mis müügitulu kergitas.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474