Autor: Helen Roots • 4. november 2021

Taas astuvad võistlustulle Eestis, Lätis ja Leedus valminud kinnisvaraprojektid

Äripäeva Leedu sõsara Verslo Žiniose lipu all on tegemist juba 7. korraga, mil Baltikumis viimase aasta jooksul valminud kinnisvaraprojekte hinnatakse viies kategoorias: parim elumaja, parim büroohoone, parim ostukeskus, parim tööstushoone ja parim linnakeskkond. Nominente on kõigist kolmest Balti riigist kokku 22.
Läinud aasta parimad kinnisvaraprojektid ootavad SINU HÄÄLT!

Eile algas Verslo Žiniose portaalis ka rahvahääletus, millest osa võtma on oodatud kõik huvilised, seega on igaühel võimalus tutvuda nominentidega ja anda hääl oma lemmikule. Hääle saab anda igas kategoorias eraldi ning hääletus on avatud 18. novembril kella kaheni päeval.

Oma hääle saad anda SIIN!

Rahvahääletus on aga vaid üks osa valimisprotsessist. 22 parimat projekti, mille valisid välja Baltic Real Estate Investment Forumi (BREIFi) partnerid – kinnisvaraettevõtted Newsec ja Ober-Haus –, hindas ka žürii ja võitjad tehakse teatavaks tänavusel Baltic Real Estate Investment Forumil, mis toimub 18.–19. novembril Vilniuses.

Žüriisse kuulusid:

Mindaugas Statulevičius, Leedu Kinnisvaraarenduse Assotsiatsiooni president;

Madis Raidma, Rootsi investeerimisfirma East Capital peadirektor;

Evelina Povilaitytė, Verslo Žiniose ehituse ja kinnisvara rubriigi toimetaja;

Martinas Vanagas, Läti Kinnisvaraarenduse Ühenduse tegevjuht;

Zane Tetere–Šulce, arhitektuurifirma Open AD asutaja ja peaarhitekt;

Helen Roots, Äripäeva Kinnisvarauudiste portaali juht;

Rūta Leitanaitė, Leedu Arhitektide Ühenduse esinaine.

Hindamise peamisteks märksõnadeks olid innovaatilisus ja disain, asukoht ja ligipääsetavus, kvaliteet ja ehituse kaasaegsus, keskkonda sobivus ning mõjud loodusele, kogukonnale ja linnale. Sõltuvalt kategooriast ja objektide spetsiifikast võisid hindamiskriteeriumid mõnevõrra erinevad olla.

Hääli saab anda igas kategoorias, kui logid keskkonda sisse oma Verslo Žiniose, Facebooki, Google’i või LinkedIni kontoga – korraldajad eelistavad kõiges läbipaistvust.

Kuula lisa!

Loe lisaks
Balti kinnisvaraauhinda püüab neli Eesti kaunimat objekti

Kes soovib sündmusest kohapeal või veebi vahendusel osa saada, jõuab veel lunastada pääsme Äripäeva e-poe kaudu või kirjutades otse Kinnisvarauudised.ee-le: [email protected]. Foorumi päevakava ja enam kui 50 esinejaga kõigist Balti riikidest on võimalus tutvuda juba praegu.

NB! Küsi kindlasti lisa soodustingimustel majutuse kohta!

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474