Autor: Viivika Rõuk • 5. november 2021

Balti kinnisvaraauhinda püüab neli Eesti kaunimat objekti

Äripäeva Leedu sõsarlehe Verslo Žiniose eestvedamisel valitakse tänavu seitsmendat korda Baltikumi aasta parimad kinnisvaraprojektid, kus mitmes kategoorias on ka Eesti tegijad nominentide sekka pääsenud.
BLRT taastatud elekrti-jõujaam Noblessneris
Foto: Pressimaterjalid

Äripäeva hommikuprogrammis tutvustas Eesti nominente Äripäeva kinnisvaraportaali juht Helen Roots, kes on ka Balti kinnisvaraauhindade valimise žüriis.

Projekte hinnatakse viies kategoorias: parim elumaja, parim büroohoone, parim ostukeskus, parim tööstushoone ja parim linnakeskkond. Nominente on kõigist kolmest Balti riigist kokku 22.

Uus-Veerenni elamukvartali siseõu.
Foto: Tiit Veermae

Parima büroohoone kategoorias on nominatsiooni saanud Kaamos Kinnisvara Avala projekt. Parima elumaja kategoorias on esile tõstetute sekka pääsenud Merko Uus-Veerenni kvartal. Parima tööstushoone nominentide seas Eesti projekte ei ole, kuid parimale ostukeskusele pretendeerib Aromare arendatud Väike-Järve ning parima linnakeskkonna tiitlile BLRT Grupi Noblessneri kvartali ajaloolised taastatud hooned aadressiga Peetri 7 ja Staapli 10.

Kuula, kuidas Roots iseloomustas hommikuprogrammis nomineeritud tööde näitel kinnisvaraarendajate taset eri segmentides Eestis, Lätis ja Leedus:

Loe lisaks
Taas astuvad võistlustulle Eestis, Lätis ja Leedus valminud kinnisvaraprojektid

Kes soovib sündmusest kohapeal või veebi vahendusel osa saada, jõuab veel lunastada pääsme Äripäeva e-poe kaudu või kirjutades otse Kinnisvarauudised.ee-le: [email protected]. Foorumi päevakava ja enam kui 50 esinejaga kõigist Balti riikidest on võimalus tutvuda juba praegu.

NB! Küsi kindlasti lisa soodustingimustel majutuse kohta!

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474