Autor: Maido Lüiste, Scandium Kinnisvara tegevjuht • 8. november 2021

Büroohoone olgu enamat kui koht, kus tööl käia

Mixed-use ehk segakasutuses kinnisvara on märksõna, mida kuuleme üha sagedamini nii Euroopa kui Ameerika kinnisvaraarendajate huulilt. Hoonele või kompleksile mitme funktsiooni andmine rikastab maja kasutajate igapäevaelu, aga ka linnapilti selle ümber. On aeg, et hakkaksime ka Eestis büroohoonetest mõtlema suuremalt kui vaid majadest, kus tööl käia ja õhtul tuled kustu panna.
Scandium Kinnisvara tegevjuht Maido Lüiste
Foto: Jake Farra

Segakasutuses büroohoone toob ühte hoonesse kokku elamis- ja äripinnad, täiendades neid erinevate meelelahutus- ja sportimisvõimalustega. Live-work-play dünaamika eelised peegelduvad mitmetes aspektides, millest kasu nii tööandjal, töötajal kui ka kohalikul elanikul.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474