Autor: Helen Roots • 8. november 2021

Kinnisvarafirmade TOP: Fausto Capital seab arendustes esikohale roheteemad ja säästliku mõtteviisi

Kui möödunud nälalal tegime avalikuks Eesti kinnisvarabüroode paremusjärjestuse, siis nüüd on joonele pandud kinnisvaraga tegelevad firmad laiemalt – ilmunud on Äripäeva infopanga kinnisvarafirmade TOP.

Värske TOPi teiselt kohalt leiame Fausto Capitali. Ettevõtte juhatuse liige Kenneth Karpov oli lahkesti nõus Kinnisvarauudistele avaldama, mis on ettevõtte edu võti ajal, mil COVID-kriis on nii paljude teiste firmade arengu ja majanduse uppi löönud ja nii mõnigi uks on pidanud jäädavalt sulguma.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474