Autor: investor Toomas • 19. november 2021

Investor Toomas: kinnisvara ruulib vaatamata aastanumbrile

Kinnisvaraturg on alates minu sünniajast labi teinud suure metamorfoosi, seda ka Kopli liinidel. Investor Toomas on vaatamata sellele ikka aktsiausku.
Foto: Andras Kralla, Julia-Maria Linna
"Minu püksid sõelusid püüli Instagrammi Q&A live'is, kui fännid hakkasid uurima võrdlust minu praeguse portfelli ja samasuguse kinnisvaraportfelli edukuse kohta. Tallinnas on kinnisvara hinnakasv olnud väga kiire ja pakkunud aktsiatele võimsat alternatiivi," kirjutas Investor Toomas Äripäevas. Kinnisvarauudised jagavad tema kogemust kinnisvarasse investeerimisel.

Minu hiljutises Instagrami küsimuste-vastuste maratonis oli konkurentsitult kõige väljakutsuvam ja põnevam küsimus “Millise korteri sai 2001 milliga ja millise 2021 tänase portfelli väärtusega?“ (kirjapilt muutmata).

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474