Autor: Jaan Martin Raik • 16. november 2021

Baltic Horizon Fundi puhasväärtus on odavnenud

Baltic Horizon Fundi varade kogumaht on aasta algusest vähenenud 4 miljonit eurot.
Foto: Liis Treimann
Eile teatas Baltic Horizon Fund oma osaku puhasväärtuse oktoobri lõpu seisuga, mille kohaselt on väärtus eelneva kuuga võrreldes langenud 0,75 protsenti.

Baltic Horizon Fundi osaku puhasväärtus oli oktoobri lõpu seisuga 1,046 eurot. Fondi kogu puhasväärtus ehk NAV vähenes kuuga 125,1 miljoni euroni. NAVi langust mõjutas peamiselt osakuomanikele deklareeritud väljamakse summas 2 miljonit eurot. Kui välistada väljakuulutatud dividendide väljamakse, oleks NAVi kasv äritegevuse tulemustest eelmise kuuga võrreldes olnud 0,86%.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474