Autor: kinnisvarauudised.ee • 17. november 2021

Arendusprojekt, kus ostja saab ise planeeringut muuta

Eesti kinnisvaraarendaja Pinered tõi esmakordselt turule arendusprojekti, kus ostja saab lisaks tavapärastele ja lihtsatele täiendustele muuta ka ruumiplaneeringut kuni tubade arvuni välja.
Nii palju kui on inimesi, on ka erinevaid soove – kehtib ka veranda kohta!
Foto: Pressimaterjalid

„Enda soovide järgi uue kodu planeerimine on seni olnud vaid eramuehitajate pärusmaa. Pinered laseb nüüd ka ridaelamu ostjatel ise uute kodude planeeringut kokku panna, pakkudes sellist võimalust Kiili alevi külje alla rajatavas Rabarebase aedlinnas,“ sõnas Pineredi ehituskunstnik Martin Varvas.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474