Autor: Ketlin Jundas, Uus Maa Maakri kutseline maakler • 24. november 2021

Seitse enamlevinud küsimust kaasomandi kohta

Kaasomandis olev kinnisvara tekitab paljudes küsimusi, seda kardetakse ja üldine foon avalikkuses paneb seda pigem vältima. Aga kas ikka peaks? Koduostjate enamlevinud küsimustele vastab Uus Maa Maakri maakler Ketlin Jundas.
Foto: Pixabay

Kaasomand on kahele või enamale isikule üheaegselt mõttelistes osades ühises asjas kuuluv omand. Erinevalt üldlevinud arusaamadest, et tegemist on millegi väga ebameeldivaga, millest kõik soovivad eemale hoida, on see siiski üks üsna levinud kinnisvara omandivormidest, mida ei peaks kartma. Kõige olulisem on teada kõiki kaasnevaid nüansse ning neid arvesse võtta, et hilisemaid probleeme vältida.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474