Autor: Helen Roots • 25. november 2021

Selgusid Baltimaade parimad kinnisvaraprojektid

18.-19. novembril toimus Vilniuses järjekordne Baltic Real Estate Forum BREIF 2021, mille korraldas Äripäeva Leedu sõsar Verslo Žinios ja mille käigus anti välja ka Balti parimate kinnisvaraprojektide konkursi auhinnad. Eestlased teenisid seekord publiku lemmiku tiitli.
Foto: Verslo Žinios

Konkursile oli see juba 7. toimumisaasta ning auhinnad anti välja viies kategoorias: parim eluhoone, parim kontorihoone, parim kaubanduskeskus, parim lao- ja tööstushoone ning parim linnaruum. Pärast seda, kui möödunud aastal võidutsesid peamiselt Eesti kinnisvaraprojektid, taastasid leedukad tänavu oma tugeva positsiooni pjedestaalil.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474