Autor: kinnisvarauudised.ee • 1. detsember 2021

Eesti uuenduslikem elurajoon hakkab kodu pakkuma 176 perele

Elamuarendusega tegelev Avalon Estates OÜ puhub Viimsisse Äigrumäele uue elu sisse, luues ainulaadse elukeskkonna 176 perele, kes kõik saavad ise oma kodu kujundamisel kaasa rääkida. Uus arendusala hakkab kandma nime Väike Taani ja paistab teiste seast silma oma uuendusliku kontseptsiooni poolest.
Loodav kodukant pakub võimaluse elada looduse keskel.
Foto: Pressimaterjalid

Uus arendus koosneb 101 eramajast, 29 ridaelamuboksist, 46 korterist, lasteaiast, puhke-, sportimise- ja rekreatsioonialadest ning paljust muust, mida üks perekond eluks vajab. Kui siiani on olnud paljude uusarenduste praktika inimeste raamidesse surumine tüüplahenduste näol, leiab Avalon, et inimese kodu on peegeldus temast endast ja arendaja ei saa öelda, milline lahendus on ainuõige.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474