Autor: Ehitusuudised • 7. detsember 2021

Tallinna Kunstihoone kuulutab välja peamaja rekonstrueerimise arhitektuurivõistluse

Tallinna Kunstihoone peamaja läheb kapitaalremonti, mistõttu korraldab SA Kunstihoone koostöös Eesti Arhitektide Liiduga arhitektuurivõistluse. Võistluse eesmärk on Tallinna Kunstihoone kaasajastamine tipptasemel kunstikeskusena.
Tallinna Kunstihoone Vabaduse väljakul.
Foto: Veiko Tõkman

„Ootame töid, mis säilitavad ja eksponeerivad muinsuskaitse all olevaid säravaid väärtusi, kuid samas on julged ja loovad uue kvaliteediga külastuskogemust,“ kommenteeris Tallinna Kunstihoone juhataja Paul Aguraiuja. „Kunstihoone on praktiliselt muutumatul kujul olnud juba 85 aastat Eesti kunsti kodu. Arhitektuurivõistluse tulemusel leitav lahendus aitab Kunstihoonel olla ka järgmistel aastakümnetel väärikaim näitusepaik meie kunstnike jaoks ning eelistatuim kunstielamuse pakkuja külastajate seas.“

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474