Autor: Helen Roots • 17. detsember 2021

Peamine töötajate liikumine toimub sektori sees ja kitsas ringis

Värske kinnisvarahalduse ja -hoolduse kvartaliraport nimetab sektori peamiste väljakutsetena tööjõu leidmist, olemasolevate töötajate hoidmist ja motiveerimist ning nende kasvavaid palgaootusi, samas kui klientide poolt on surve pigem teenuse hinna langetamisele. Viimaste kvartalite koondkäive rühib aga jõudsalt ülespoole.
Riigi Kinnisvara AS haldusteenuste direktor Martin Mägi.
Foto: Mardo Männimägi

Kuidas on need probleemid seljatanud tabelis esikohal platseeruv Riigi Kinnisvara AS? Raportile andis oma kommentaari ettevõtte haldusteenuste direktor Martin Mägi.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474