Autor: kinnisvarauudised.ee • 28. jaanuar 2022

Nordeconi ehitatud Nõmme Gümnaasiumi uus spordihoone avas uksed

Täna, 28. jaanuaril avas pidulikult oma uksed Tallinna Nõmme Gümnaasiumi uus multifunktsionaalne spordihoone (Põllu tn 68), kus on suurepärased tingimused nii kehalise kasvatuse tundide, treeningute kui ka maakonna tasemel võistluste läbiviimiseks.
Uue spordihoone lindi lõikasid läbi kooliõpilased.
Foto: Aleksandr Guzhov

Spordihoone projekteeris Infragate Eesti AS, arhitektuuri ja sisearhitektuuri autor on Raadius Arhitektid OÜ. Hoone ehitas Nordecon AS ja omanikujärelevalvet tegi P.P. Ehitusjärelevalve. Kvartali kõnniteed projekteeris Teedeprojekt OÜ ja nende ehituse korraldas Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalamet. Spordihoone kogumaksumus on 3,69 miljonit eurot.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474