Autor: kinnisvarauudised.ee • 17. veebruar 2022

Eluasemelaenude intressimäärad on rekordmadalal

Kommertspankade uute tagatisega eluasemelaenude intressimäär oli eelmise aasta neljandas kvartalis 1,97%, mis on 0,25 protsendipunkti madalam kui eelmisel aastal samal ajal ja ühtlasi siiani kõige madalamal tasemel üldse, selgub Eesti Panga statistikateatest.
Eesti Pank andis ülevaate eelmise aasta viimase kvartali laenuturust.
Foto: Marta Toomsalu

Krediidiandjate uute eluasemelaenude intressimäär oli 11,72%, mis on viimase kuue aasta madalaimal tasemel, mil andmeid on kogutud.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474