Autor: kinnisvarauudised.ee • 7. märts 2022

Estateguru alustas tegevust Inglismaal

Rahvusvaheline kinnisvaralaenude platvorm Estateguru teatab täna kontori avamisest Inglismaa suuruselt teises linnas Manchesteris. Pärast Ühendkuningriigi finantsinspektsiooni (FCA) lõpliku heakskiidu saamist kavatsetakse alustada laenude ja investeeringute pakkumisega kohapeal.
Ross Gandy ja Marek Pärtel.
Foto: Estateguru

Platvormil pakutakse kinnisvaraga tagatud laene väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele ning seeläbi investeerimisvõimalusi nii jae- kui ka institutsionaalsetele investoritele, teatab ettevõte.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474