Autor: kinnisvarauudised.ee • 12. aprill 2022

Endoveri Rocca Towersi teine tornmaja sai kõrguse kätte

Täna tähistati Endoveri Rocca Towersi nimelise arenduse teise tornmaja lõpliku kõrguse saavutamist.
Endoveri Rocca Towersi arendus.
Foto: Kaupo Kalda

Rocca Towersi kõrghoonete kvartalis saavutas 70meetrise tipukõrguse teine 18korruseline kõrghoone Rocca Tower II, kuhu sealsete äri- ja elupindade omanikud saavad sisse kolida juba käesoleva kevade lõpus.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474