Autor: kinnisvarauudised.ee • 29. aprill 2022

EKFL: Kinnisvaras on optimistlik vaade asendunud mõõdukaga

Eesti Kinnisvarafirmade Liidu (EKFL) uuringust selgus, et kinnisvaras on varasem optimism nii äripindade kui elamispindade turul sõja tõttu asendunud mõõduka vaatega, peamist põhjust nähakse tehingute vähenemises.
Tänavu oodatakse langus eelkõige tehingute arvus. Autor: EKFL

Kinnisvaraettevõtjad ootavad uuringu tulemuste alusel eelolevalt 6 kuult mõningat elamispindade ja äripindade ostu-müügitehingute arvu vähenemist.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474