Autor: kinnisvarauudised.ee • 10. mai 2022

Estateguru hallatavate varade maht kasvas 80%

Vaatamata makromajanduskeskkonnale kasvas kinnisvara finantseerimise ja -kinnisvarainvesteeringute platvormi Estateguru müügitulu esimese kvartalis 26% võrra, 2 miljoni euroni (eelmise aasta samal perioodil 1,6 miljonit), teatas ettevõte.
Estateguru kaasasutaja ja tegevjuht Marek Pärtel (vasakul).
Foto: Raul Mee

Rahastati 348 projekti kogulaenumahuga 50,2 miljonit eurot. 2021. aasta I kvartalis rahastati 239 projekti kogumahuga 46,2 miljonit. Enim – 80% – kasvas hallatavate varade maht. Laenuportfelli väärtus kasvas samuti rekordtasemele: 139 miljonilt eurolt 251 miljonile eurole.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474