Autor: kinnisvarauudised.ee • 17. mai 2022

Infortar laieneb ja ostis Lasnamäel ärihoone

Infortar laiendab oma kinnisvaraportfelli ostes kinnisvaraarendajalt Restate Tallinnas Lasnamäel Tähesaju 11 asuva värskelt valminud loft-office tüüpi hoone. "Kõrge kvaliteediga kinnisvara osas näeme alati ruumi laienemiseks," kinnitas Infortari juht Ain Hanschmidt.
default

Möödunud aastal Lasnamäel Tähesaju tee 11 valminud silmatorkava arhitektuuri ja nutilahendustega 5600-ruutmeetrise loft-office tüüpi hoone ühendab endas kaubandus-, teenindus-, büroo- ning laopindasid.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474