Autor: kinnisvarauudised.ee • 20. mai 2022

Fahle Pargis hakatakse renoveerima viimast muinsusobjekti

Tallinna äripiirkonnas Fahle Pargis käivitati ajaloolise tselluloosivabriku viimase muinsusobjekti Katlamaja rekonstrueerimise projekt ja ehitustööd algavad aasta lõpus.
Renoveerimisele minev katlamaja.
Foto: Eduard Stogov

Katlamaja koos korstnaga on endise paberivabriku üks põnevamaid mälestisi, millest saab piirkonna sümboolne keskpunkt ning oluline vaatamisväärsus ja tõmbekeskus Tallinnas. Nimelt muudetakse Katlamaja korsten Tallinna uueks vaatetorniks ja Katlamaja sisemusse luuakse ühed linna omanäolisemad äri-ja büroopinnad, kirjeldab arendaja Fausto Capital pressiteates.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474